Over ons

DM Optiek staat klaar voor je, met een fijne mix aan expertise, persoonlijk advies en stijltips. 

Maak een afspraak

Team DM Optiek

Image

Jo is gepassioneerd door zijn beroep als opticien en zet voluit in op variatie in aanbod en aanpak. In z’n vrije tijd trekt hij het liefst naar buiten, te voet of op de fiets. Genieten van de mooie dingen in het leven, die filosofie herken je ook in de winkel!

Image

Ann staat aan je zijde als je een nieuwe bril uitprobeert. Zij helpt je met plezier bij het maken van de juiste keuze, met haar oog voor stijl en trends. Onze etalage al gezien? Ook die wordt vormgegeven door Ann, die in haar vrije tijd het liefst geniet van een gezellig dinnertje met vrienden en familie.

Image

Sarah is onze creatieve, opgewekte bezige bij die altijd barst van de energie. Zij combineert moeiteloos stijladvies in de winkel met haar kennis als opticien. Ze houdt dan ook van een uitdaging en zoekt in haar vrije tijd altijd naar nieuwe, verrassende ervaringen.

Image

Elke woensdag is Caithy beschikbaar voor alle hoorproblemen en gehoorbescherming. Ze helpt je graag verder met een glimlach. 

Image

Elke dinsdag en donderdag is Andries beschikbaar voor alle hoorproblemen en gehoorbescherming. Hij helpt je graag verder met een glimlach. 

Neem contact op

DM Optiek
Biezestraat 18
9220 Hamme

Openingsuren

Maandag en zondag
Gesloten

Dinsdag t.e.m. Vrijdag
09u00 – 12u30 & 13u30 – 18u00

Zaterdag
09u00 – 17u30

’s Avonds enkel na afspraak

Image
Volg ons op Instagram
[jr_instagram id="2"]