Ons Aanbod

DM Optiek brengt je de beste kijkmode en de laatste trends. Combineer design met kwaliteit. En ervaar het plezier van een heldere kijk door een prachtige bril.

Image

Brillen
_

Maak je keuze uit een veelzijdig, zorgvuldig geselecteerd assortiment aan topmerken. Eigenzinnig design of prachtig klassiek: wat kies jij?

Image

Zonnebrillen
_

Bescherm je ogen tegen de zon én maak een modestatement, met een stijlvolle zonnebril. Ga schitterend de zomer in, op jouw manier.

Image

Kinderbrillen
_

Ondersteun de ogen van je kind met hoogwaardige kinderbrillen die tegen een stootje kunnen. Speelse monturen, uitmuntende kwaliteit.

Image

Sportbrillen
_

Ga elke uitdaging aan. Hou een klare kijk op jouw prestaties. En geniet voluit dankzij een sportbril die comfortabel zit, in alle omstandigheden.

Contactlenzen indoen

Lenzen
_

De nieuwste generatie lenzen combineert kwaliteit met draagcomfort. Je vindt alle soorten lenzen makkelijk en snel in onze webshop.

Image

Oogzorg
_

De juiste brilglazen kies je op basis van de juiste informatie. DM Optiek voert een uiterst nauwkeurige oogmeting uit, met hightech apparatuur.

Image

Glasadvies
_

Op basis van jouw unieke zicht, helpen we je om het juiste brilglas te kiezen. Op maat van jouw leven, activiteiten en wensen.

Image

Hoorservice
_

Lapperre en DM Optiek zorgen samen voor kwaliteit en perfecte service.

Image

Accessoires
_

In onze optiekzaak vind je handige accessoires voor je bril en zonnebril. Ken je Izipizi en Nooz al? Handige leesbrilletjes voor in je handtas. 

Image

Onderhoudstips
_

Verleng de levensduur van je bril aanzienlijk. Je opticien geeft je handige tips voor correct brilonderhoud.

Maak een afspraak

Wil je zélf zien wat we voor jou kunnen doen? Contacteer ons voor advies op maat.

Maak een afspraak